• Heminredning med känsla
Fri frakt över 799:- / Snabb leverans / Betala enkelt med Klarna & Swish

Retur & Reklamation

Ångerrätt
Enligt distansavtalslagen har du rätt att returnera felfria varor utan att uppge någon anledning.
Din ångerrätt gäller under 14dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar ditt köp. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialtillverkad vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, börjar ångerrätten löpa den dag vi lämnat information.
Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda dig av den, men naturligtvis försiktigt undersöka den.
Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Retur och Reklamation
Du har full returrätt på 14 dagar. Returfrakten betalas av kunden utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Uppge ditt val av betalsätt för återbetalning när vi fått och kontrollerat varorna.

Returer ska skickas som varubrev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig. När du utnyttjat din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka den till oss. Tänk på att paketera produkten väl så den inte skadas under transporten då det är ditt ansvar att produkter når oss hel. Använd gärna samma emballage som vi skickade till dig.


  • Maila till oss på charmigahem@gmail.com med namn och ordernummer
  • Är det en skada på produkten bifogas en bild på skadan
  • Inget emballage ska slängas och ska något skickas i retur används originalförpackningen med det skyddande material som var med.
  • Du står för fraktkostnaden, men är det en felaktig eller söndrig leverans står vi för denna kostnad och en eventuell ersättningsvara.
  • Om produkten ska returneras – skickas denna till:


Pauline Valfridsson och Joacim Nilsson
Rosenbergsgatan 6
254 44 Helsingborg


När vi mottagit och kontrollerat produkten återbetalar vi varans värde inom 14dagar efter att vi fått denna.

Önskar du en returfraktsedel vid returnering mailar vi gärna en till dig. Kontakta oss och med information om paketets vikt och storlek och vi återkommer med priset för denna (självkostnadspris vid spårbarhet via Postnord) Du klistrar på fraktsedeln och lämnar in paketet hos närmsta Postnord ombud.