• Heminredning med känsla
Fri frakt över 799:- / Snabb leverans / Betala enkelt med Klarna & Swish

Integritetspolicy

Integritetspolicy 


Sedan 25maj 2018 kom en ny lag i kraft - GDPR - som ersätter personuppgiftslagen (PUL). GDPR ställer ännu högre krav på oss som företag när vi samlar in och lagrar personuppgifter. För oss på Charmigahem.se är det viktigt att de personuppgifter vi lagrar är väl skyddade.
Här kan du läsa om hur Charmigahem.se hanterar dina personuppgifter. 


  • Vad är en personuppgift?
    En personuppgift är all information som kan hänföras till en fysisk person.


  • Personuppgifter - När du handlar hos Charmiga Hem accepterar du vår dataskyddspolicy och vår behandling av dina personuppgifter.
    Vi samlar inte in fler uppgifter än nödvändigt för att behandla din beställning eftersom att vi värnar om din personliga integritet.
    Vi säljer inte vidare dina uppgifter utan rättslig grund.

    Dina personuppgifter behandlas av oss för att kunna hantera din beställning, samt i de tillfällen då du önskat nyhetsbrev av oss.
    Detta för att kunna anpassa marknadsföringen för dig.
    Charmiga Hem tar ansvar för behandlingen av dina personuppgifter och behandlar dem som vi själva vill att våra personuppgifter ska behandlas.
    Vårt mål är att du ska känna dig trygg och handla hos oss!


  • Vill du läsa mer om hur vi behandlar och lagrar dina uppgifter kan du läsa mer här.

  • Vilka uppgifter lagrar vi?
    Vi lagrar ditt förnamn- och efternamn, adress, telefonnr, e-postadress, ip-adress och köphistorik för att kunna hantera din beställning eller om du kontaktar vår kundtjänst kunna svara på frågor angående din order.


  • Hur länge lagrar vi dina uppgifter?
    Så länge vi har en rättslig grund för att behandla dina uppgifter, exemplevis för att fullfölja avtal mellan oss eller vid en rättslig förpliktelse som ex bokföringslagen.

    När du gör ditt köp behandlas dina personuppgifter för att fullfölja avtalet med dig. Marknadsföring och kampanjers utskick sker endast efter samtycke från dig.

  • Vid köp med Klarna
    Vid köp med Klarna delas dina personuppgifter med Klarna för att kunna genomföra köpet samt för att skydda parterna mot bedrägeri. Den information som lagras är Förnamn, efternamn, adress, e-postadress och telefonnummer. Har du valt faktura sparas även personnummer.

  • Fraktbolag
    Vi har samarbete med DHL. För att kunna leverera din beställning delar vi uppgifter med fraktbolaget:  Förnamn, efternamn, adressuppgifter samt mobilnummer för avisering.

  • Vilken rätt har du som kund?
    Du har rätt till att få utdrag av alla information som vi har om dig.
    Du har rätt att be oss om att uppdatera information om dig som är felaktig eller komplettera information.
    Du har rätt till att bli glömd. Du kan närsomhelst be oss om radera uppgifterna om dig. Undantag för denna rätten till radering är om vi måste uppfylla en rättslig förpliktelse , ex. som bokföringslagen.


Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra i villkoren. Ändringarna publiceras på hemsidan.